lørdag den 23. april 2011

Well hello there!

Hej allesammen.

Det her er så starten på en lang rejse, jeg så vidt som muligt, vil prøve at dele med jer allesammen. Denne her blog er egentlig til jer derhjemme, andre udvekslingselever og andre intressede der gerne vil læse med, men det kommer også til at være en trøst for mig når jeg kommer hjem, så jeg kan sidde og læse alle indlæggende igennem år efter, da jeg er sikker på jeg ellers ikke ville have kunne husket det hele :)

Når men mit navn er Emma Oline Skou, og jeg skal  (højst sandsynligt - kommer jeg mere ind på) bo et år i Moorestown, New Jersey i næste skoleår. Jeg er i øjeblikket 14 år, men når lige at fylde 15 inden jeg rejser, så jeg er meget ung i forhold til de andre udvekslingselever! Jeg rejser med organisationen STS (Student Traveling Service) og det er jeg superglad for.

Mht. til New Jersey og værtsfamilien står det sådan til, at vi gennem vores venners venners venners (ja langt ude) har fundet en familie der meget gerne vil have mig boende. De har en brasiliansk pige boende i år så de kender godt til det hele. Der er dog bare den lille ting at den brasilianske pige ikke rejser med STS og derfor er familien ikke en godkendt værtsfamilie i STS - hvilket de skal være for at have mig boende. De er derfor nu igang, tror faktisk de er færdige med sådan en ansøgnings ting om at blive værtsfamilie i STS. Når de så bliver godkendt skal jeg godkendes på Moorestown High School som er den skole jeg skal gå på hvis jeg havner i New Jersey.

Mine forældre har efterhånden mailet en del med familien der er en mor, far og datter på 13 år - og så er der lige en hund også. De har sendt billeder af dem og deres hus og generelt er jeg bare virkelig begejstret! Moorestown ligger faktisk kun 1½ times kørsel fra New York! Og kvarteret jeg skal bo i er virkelig hyggeligt og familien virker virkelig søøøøøde! :)

Men altså er det ikke heeeelt 100% da familien ikke er blevet godkendt endnu, men jeg er sikker på det bare er et spørgsmål om tid og så vil de blive! Kryds fingre for mig okay?!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar