søndag den 28. august 2011

2 dage! Sådan ca. hvertfald :-)

Der er sket EN MASSE siden sidst. Fik ikke lige fortalt i det tideligere indlæg at jeg d.13 august holdte afskedsfest for alle mine tætteste venner. Det blev en super super hyggelig aften! Og til alle jer der var der: Kommer virkelig til at savne hver og en.

I går skete der så to store ting. Jeg holdte afskedsfest for hele min familie og venner af familien osv. Vi var ca. 40 og det var alt i alt en fantastisk dag. Jeg fik også en masse gode gaver og penge som jeg blev meeeeeeget glad for!

Den anden ting igår - JEG SNAKKEDE MED MIN VÆRTSFAMILIE PÅ SKYPE! :D Jeg havde virkelig glædet mig, og ej hvor var det bare hyggeligt og hvor glæder jeg mig 10000 gange mere nu. De er SÅ søde alle 3. Mine forældre snakkede også med, hvilket var virkelig rart så mine forældre og værtsforældre fik en mulighed for at snakke med hinanden.

Lige nu er det eneste jeg mangler mine flybilletter - som jeg nok får imorgen. Derefter er der ingen vej tilbage, og så det bare afsted tirsdag morgen. Er nu også begyndt at pakke.

Ved ikke om jeg får skrevet her igen inden jeg rejser, men hvis ikke så bliver næste indlæg skrevet  i USA! Vild tanke!

1 kommentar:

  1. Håber du får det fedeste år!!
    Take care - og mød lige Cake Boss og hils ham fra mig! :-D

    SvarSlet