onsdag den 27. juli 2011

Hvad er der sket siden sidst?

Ja altså, der er ikke sket noget helt vildt og afgørende, men der er sket sån en masse småting som jeg tænkte jeg ville dele med jer!

Altså først og fremmest er dagene jo gået, hvilket vil sige at jeg kun har 34 dage tilbage i Danmark, og på mandag kan jeg sige "jeg rejser i den her måned" - det tror jeg bliver rigtig vildt! Jeg er lidt ærgeligt over at jeg er blevet sat på den sidste afgang, simpelthen fordi jeg ikke kan vente med at komme afsted, og de første rejser allerede på torsdag. Dem der rejser på torsdag skal dog på prep course i New York, men så er der tilgengæld den første afgang på lørdag for de elever der ikke skal på prep! Nu starter deres skoler så også meget tideligere end min. Mange af deres high schools starter imellem d.1 og 15 august, hvorimod min først starter d. 9 september.

Der er stadig en del der ikke har fået familie, og det må være en virkelig underlig følelse for dem! Jeg håber virkelig der er nogen der får familie i New Jersey, da jeg lige nu er den eneste udveklingsstudent jeg kender til der skal til New Jersey, men selvfølgelig vil der være nogle fra nogle andre organisationer jeg ikke kender til osv.

Så har jeg haft fødselsdag, hvilket vil sige at jeg nu er hele 15 år! Det kunne have været sjovt at prøve at have fødselsdag i USA, men desværre har jeg først fødselsdag efter jeg er rejst hjem igen. Jeg har også fået nyt job på Mac Donalds, for at spare de sidste penge op til USA så det er bare super.

Nu mangler jeg egentlig bare at skulle på ambasaden d. 9 august og så skal jeg også have købt en kuffert.

Og btw. SÅ HAR JEG FÅET MAIL FRA MIN FAMILIE! Yay! Jeg blev virkelig virkelig glad, da jeg kom hjem og så der var en mail fra dem i indbakken. Det var ikke nogen lang mail, men de ville bare lige høre til hvordan jeg havde det, og hvornår jeg rejser, og så fortalte de lidt omkring tøj og shopping osv. Jeg blev bare så glad, er virkelig rart at de tænker på mig! Jeg svarede så tilbage med en hel roman haha, hvor jeg fortalte om hvad jeg har gået og lavet og hvad der er sket af nye ting osv. Nu kan jeg virkelig slet ikke vente. Det har jeg aldrig kunne, men nu kommer det altså tæt på! :-)

I er som tideligere sagt, velkommen til at spørge mig om hvad som helst hvis i har nogen spørgsmål!

Hav det godt, indtil næste gang! :-)

2 kommentarer:

  1. Kender du nogle Danskere der skal på samme skole som dig? og snakker man kun Engelsk? :)

    SvarSlet
  2. Kender desværre ingen danskere nej, og tror også jeg bliver den eneste dansker! Og ja self. snakker man kun engelsk :)

    SvarSlet