fredag den 8. juli 2011

Min skole - Moorestown High School

Jeg kom i tanke om at jeg slet ikke rigtigt har fortalt om min High School. Så den kommer der lidt om nu og noget er måske sagt før men det meste er højst sandsynligt ikke!

Min skoles navn er Moorestown High School, hvilket er rimelig lige til og nemt da den by jeg skal bo i også hedder moorestown. Der er omkring 1.500 elever på skolen, så det er en mellemstor skole. Det er en 4 års High School hvilket vil sige at klasserne 9 - 12 er på skolen og hver årgang hedder så også noget. 9.klasser er Freshmen, 10. klasser er sophmore, 11. klasser er Juniors og 12. klasser er Seniors. Jeg håber selv rigtig meget at blive junior!

Skolen er ret kendt i området for elevernes sportspræstationer. Jeg har skrevet lidt med en pige der går på rivalskolen til MHS og hun siger at MHS vinder ALT! Det er jeg super glad for, da jeg selv rigtig gerne vil dyrke High School sport (basket). Skolen tilbyder dog viiiildt mange forskellige slags sport og bare for at nævne nogle: Basket, Football, Soccer, Wrestling, Svømning, Golf, Hockey og meget mere!

Skolens farver er gul og sort, og deres masket er Quakers.

Skolen har som de fleste High School også Homecoming og Prom. Jeg ved ikke mht. Homecoming men hvertfald er prom kun for Juniors og Seniors. Endnu en grund til gerne at ville være Junior!

De tilbyder enormt mange fede fag, og jeg har aboslut intet overblik over dem allesammen. I kan gå ind på deres hjemmeside og downloade en list hvis i er intresseret i at se hvad man kan have på amerikanske High Schools men der er virkelig mange!

Skolen starter kl.07:35 (og vi synes de danske skoler starter tideligt!) Der er en skolebus som jeg kan tage til skole, men det ville ikke rigtigt give mening at tage den, siden skolen ligger ca. 1 mile fra mit hus. Så jeg håber på jeg bare kan gå eller cykle!

Jeg har også lige nogle forskellige billeder af min skole.

Fronten af skolen

Skolen oppefra

Skolen oppe fra igen - længere væk

Skolens Logo

1 kommentar:

  1. hey hvor ser det godt ud! glæder mig til at følge dit eventyr.
    kig gerne forbi min blog - http://annaicanada.blogspot.com/ - jeg skal til Canada :-)

    SvarSlet