søndag den 11. marts 2012

The wedding singer!

Jeg kan ikke huske om jeg har fortalt om musicalen endnu i de ældre indlæg - tvivler, og derfor er det også et perfekt tidspunkt nu til at fortælle om det hele, siden vi havde closing night igår!
Jeg vil prøve at gøre det kort, men stadig langt nok til at få alt det vigtige med.

Når men dette års spring musical opsat af Moorestown High, var altså "The wedding singer". For nogen ringer denne titel nok en lille klokke, og ja musicalen er baseret på filmen af samme navn, med bl.a. Adam Sandler i hovedrollen. I starten af december måned gik jeg til audition, og kom med i stykket! Jeg var ingen stor rolle, men var alligevel en del på scenen. Når men efter audition ventede der 3 måneders intensiv "play practice", hvor vi bl.a. havde en professionel koreograf på udefra, en super dygtig instruktør, og en mindst lige så dygtig musiklærer - og mange mange flere! De to sidste uger inden premieren havde vi 5 timers prøver hver eneste dag. Vi var alle super trætte, men også meget opsat på et fantastisk resultat så alle kørte på + vi blev alle ekstremt gode venner fordi vi var så meget sammen.

Premiereaftenen kom endelig torsdag d. 1 marts. Vi have forestilling 1, 2 og 3 marts og igen 9 og 10 marts. Der var dog også en ekstra forestilling d.7 marts, hvor vi alle fik fri fra skole for at have forestilling for alle "senior citizens" i området. Men som sagt havde vi desværre den sidste aften igår, og det var med meget blandede følelser. Jeg havde enormt svært ved at holde tårene tilbage, da de lige inden show start gav lov til alle seniors + mig at sige et par ord til hele castet og crewet for at sige farvel til MHS Theater siden det jo selvfølgelig var alle seniors sidste forestilling nogensinde, og mange af dem har været en del af musicalen siden freshmen year, og så mig fordi jeg jo skal hjem igen. Og jeg var bestemt ikke den eneste der havde det!

Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg vil huske resten af mit liv. Vores auditorium kan rumme 700 mennesker, og når vi bukker i slutningen af showet, og musikken kører fra vores fantastiske orkester og 700 folk rejser sig op mens de giver den største applaus - det den bedste følelse! Vi var ca.150 mennesker involveret i musicalen, hvoraf 60 var skuespillere og resten lavet alt fra kostumer og make-up til at bygge set og sælge billetter. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker gennem de her 3 måneder og jeg har sådan en tom følelse indeni lige nu som bare tænker "hvad så nu?".

Efter showet var der cast party hos en af pigerne. Altså ikke en lille opgave at huse 150 vilde teenagere! Men det var så sjovt, og vi fik danset og spist så meget mad! (En fest er ikke en fest i USA, hvis der ikke er mad) og fik givet gaver til alle de voksne der var med til at stå for det hele osv.

I dag var der så "Set strike", som er hvor vi tager hen på skolen og hjælper med at pakke sammen og rydde op efter showet. Det er altså ikke en lille opgave skulle jeg hilse og sige! Vi havde nogle fantastiske "set mennesker" der har bygget de flotteste kulisser - og der var altså en MASSE kulisser i brug. Når men det hele blev så skilt ad og pakket væk i dag.

Jeg har en hel del billeder, så derfor laver jeg lige et indlæg kun med billeder, så det ikke fylder for meget :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar