fredag den 25. maj 2012

Prom

I fredags, var det endelig dagen for PROM, efter flere måneders forberedelse, og venten. Dagen startede som en helt normal anden dag, med skole fra kl.7:30 men vi havde så en half-day hvor vi får fri kl.12, sådan at folk kunne nå at gøre sig klar osv. Det kunne måske godt være fristende at bare blive hjemme, men hvis man ikke tager i skole den dag og man ikke er syg eller har en anden god grund, så kan man ikke komme til prom. Når men vi fik fri, og jeg tog hjem og faktisk bare slappede af i to timer, hvorefter jeg så tog hen og fik ordnet negle kl.2 og havde tid hos frisøren til at få sat hår kl.3. Det viste sig dog at blive aaaaaaalt for sent, da vi regnede med at det ville tage ca. en time, hvorefter jeg så kunne komme hjem ved 4 tiden og have en times tid til at ordne make-up osv. hvorefter Patrick så ville komme over ved 5 tiden. Det tog så en time ekstra hos frisøren, hvilket ville sige at da jeg kom hjem, i joggintøj og uden make-up (men med flot hår!), kom Patrick også over ..  men altså han måtte vente og jeg fik ordnet min make-up og fik kjolen på og så var jeg klar!

Det var egentlig meningen at vi så skulle hjem til Patrick, og få taget billeder bare mig og ham, og så tage hen og få taget billeder med vores gruppe, men fordi det blev så sent måtte Pats familie komme over til os for at tage billeder af mig og ham, og så tog vi så videre. Jeg fik også lige nået at få nogle billeder med Natalie (min nabo) og Zach (hendes date), hvilket var super dejligt!

Vi tog så videre og fik taget billeder med vores gruppe. Patricks mor havde lejet en limo til os allesammen, hvilket var super sødt af hende! Så den kørte os rundt til de forskellige huse osv. Da vi var færdige med at tage billeder der, tog vi faktisk videre til et tredje hus for at tage flere billeder, men kendte ikke så mange af menneskerne der, og vi var der ikke så længe, før vi tog videre til festen.

Prom blev holdt på et hotel der hedder Crowne Plaza, og vores theme var "Hollywood nights". Det er normalt at tage ud og spise med sin gruppe/date inden prom på mange andre high schools, men til MHS prom bliver der altså serveret mad. 3 retter + snacks osv. så det var super lækkert! Der var også opsat to kæmpe photobooths som man gratis kunne benytte sig af, og så var der selvfølgelig kæmpe dansegulv og masser af god musik!

Selve prom startede kl.7:30 og sluttede 11:30, så det var ikke vildt langt, og tiden gik enormt hurtigt. Men jeg fik sagt hej til nærmest alle (600 mennesker) og fik danset og sunget og bare havde en fantastisk aften! Jeg vil hvertfald huske den aften for altid. Det var alt hvad jeg kunne ønske mig. Btw - der er MANGE flere billedere på facebook og hvis du skulle være i tvivl er det mig i den blå/sølv kjole!


2 kommentarer: