tirsdag den 3. maj 2011

Siden sidst

Som i kunne læse i sidste indlæg, havde vi arrangeret at jeg skulle hypnotiseres imod min flyskræk i søndags. Det var så i søndags, og det var en meget anderledes men sjov oplevelse. Det er svært at forklare ordentligt, men jeg skulle bare ligge ned, imens han fortalte en masse ting jeg skulle forstille mig osv. Jeg vidste hvad der skete hele tiden vil jeg bare godt lige fortælle!

Inden vi gik rigtigt igang, lavede han nogle af de ting med mig som man måske har set på tv før, eller som man først rigtig tror på når man har prøvet det. Han gjorde sån at jeg ikke kunne åbne mine øjne og at jeg ikke kunne flytte mine fødder - stadig vidste jeg dog 100% hvad det forgik! :) Det var meget underligt og har jo egentlig ikke det store at gøre med flyskrækken - det var mere for at jeg kunne føle mig sikker ved ham osv.

10 minutter efter han var gået, satte vi os og bestilte flybilletter til mig og min far for at se om det har virket osv. Så på mandag skal jeg tideligtt op og flyve til Stockholm, være et par timer i lufthavnen i Sverige og derefter flyve hjem igen. Det bliver spændende! Og jeg håber virkelig hypnosen har virket! :)

Nu til en anden ting - på fredag tager jeg ind til Hovedbanegården og mødes med en del af USA eleverne her fra København, hvor vi derefter tager toget mod middelfart hvor vi skal bruge vores fredag og lørdag sammen. Det er en overnatning/workshop som skal forberede os endnu mere på hele året der venter os, og vi skal åbenbart lave en masse forskellige ting og "lege" og der kommer også nogle returnees og fortæller om deres år. Alt i alt lyder det rigtig spændende og jeg glæder mig rigtig meget!

Og lige den sidste ting - Jeg kan ikke vente til hele familie- og skolesituationen kommer på plads! Det bliver superdejligt når jeg kan være helt sikker på at det er det jeg skal, og så håber jeg bare rigtig meget at det kommer til at lykkedes med familien i New Jersey!! Wish me luck! :)

2 kommentarer:

  1. I er heldig som havde workshop med de andre som I skal rejse med, det har vi ikke i Norge! Jeg rejser selv med STS Norge, så glæder mig rigtig meget :) Skal du til New York på camp? Min blog er ibenheleneUSA.blogg.no :)

    SvarSlet
  2. Det var også en virkelig fed workshop! Underligt at i ikke har! Og nej jeg skal desværre ikke til New York men ville ellers rigtig gerne - skal du? :)

    Ah superfed blog!

    SvarSlet