torsdag den 9. juni 2011

Nye bekendtskaber

Ja altså der er ikke rigtigt noget nyt endnu med selve familien, da de desværre stadig ikke har svaret på min mail MEN der er sket noget andet godt!

For det første har jeg fået kontakt med min Område Repræsentant eller Area. rep. som vi kalder det. For jer der læser som ikke er udvekslingsstudenter og ikke ved hvad en Area Rep. er så er det en mand eller dame i ens område som man er tilknyttet de udvekslingstudeter der er i det gældende område. Det kan være imellem 3-10 elever. Og deres arbejde er at hjælpe os hvis vi er kede af det eller har spørgsmål, og det er også dem der kender til alt det praktiske med skole og rejser osv. osv. Det er også dem står for at få meldt deres elever ind på skolen og få godkendt ens værtsfamilie.

Når men jeg skrev så til min Area. Rep. der hedder Lisa og hun svarede meget hurtigt igen og vi har nu mailet lidt frem og tilbage. Jeg havde en masse spørgsmål som jeg mere eller mindre fik besvaret. Hun er desværre ikke tilknyttet andre elever end mig endnu, og hun kender heller ikke til andre på skolen, men hun er sikker på der kommer flere til når vi nærmer os august/september hvilket jeg virkelig håber da jeg rigtig gerne vil have nogen at dele oplevelser med osv.

Hun fortalte også at jeg selvfølgelig gerne må spille med på nogle af skolesportsholdende hvilket var virkelig en lettelse da jeg enormt gerne vil spille basket derovre. Hun fortalte også at jeg nok bliver Sophmore eller Junior hvilket jeg nu egentlig godt vidste inde i mig selv - krydser dog fingre for at blive Junior!!!!

Hun fortalte også at hun inden næste måned holder et møde med min skole om hvilke fag jeg skal have og hvilken klasse jeg skal i (Freshmen, Sophmore, Junior eller Senior). I den forbindelse har jeg fået lov til at ønske nogle fag til mit skema hvilket jeg havde det vældig skægt med. Det er obligatorisk for udvekslingselever at have English og en af de History classes der er. Resten af fagene må vi selv vælge! Jeg har ønsket de beeeeeeedste fag og bare for at nævne nogle: Yearbook, Health, Theater, Web page design, Italian, French, International Studies, Cosmotolygy, Culinary, Physical Education, Video Production og nogle få flere. Krydser fingre for at få et skema med nogen af fagene!

OG OG OG OG - Jeg har mødt en rigtig sød pige inde på en hjemmeside der hedder "Cultures Shocked" og som er for udvekslingsstudenter over hele verden. Hun kunne se jeg skulle til New Jersey og da hun bor i New Jersey spurgte hun hvor jeg skulle hen - OG GÆT HVAD?! Hun bor i samme county som jeg skal + hendes skole og min skole er rivalskoler hahahhahaha :D What a small world! Så hende har jeg skrevet en smule med og tror kun der venter mere. Hun har fortalt alt muligt jeg skal opleve osv. spændende spændende!

5 kommentarer:

 1. Min værtsfamilie har heller ikke svaret på min mail:-(
  Hvor lang tid siden skrev du til din?:-)

  SvarSlet
 2. Jeg skrev til dem lørdag d.28 maj og har ikke fået svar endnu/: Så skrev jeg så en til mail i weekenden om noget andet som de heller ikke har svaret på endnu .. man får jo helt paranoia! Hvad med dig? :D

  SvarSlet
 3. Min første mail til dem skrev jeg den 8. maj, de har ikke svaret... Så skrev jeg en ny mail om mig selv og spurgte ind til dem d. 30. maj :-( Jeg tjekker min mail alt for mange gange! :-D Og jeg ved de har internet i deres lejlighed.
  Men har lige læst dit seneste indlæg, hvor er det godt at høre!! :-D Så kan jeg da i det mindste glæde mig på andres vegne :-D

  SvarSlet
 4. Wow omg! 8.maj og de har ikke svaret og du sendte endda en til .. ej er jeg da ked af at høre! Så du har ingen kontakt med dem?/:

  Og ja tusinde tak! Blev godt nok glad :D

  SvarSlet
 5. Nej, har desværre ingen kontakt til dem endnu:-(

  Kan jeg godt forstå! :-D

  SvarSlet