søndag den 15. januar 2012

Danish Christmaslunch!

I sidste weekend holdte jeg en dansk julefrokost for familie og venner. Jeg havde brugt to dage på at lave alt maden, og ca. en uge på at finde alle ingredienserne osv. Jeg havde været meget nervøs for om vi kunne finde alt der skulle bruges, da jeg havde en rimelig stor menu planlagt. Hvis ikke vi fandt den helt rigtige ting, fandt vi hvertfald et super alternativ!

Vi fik bl.a. hjemmebagt rugbrød, sild, rejer, frikadeller, varm leverpostej, to hele ænder, flæskesteg (dog uden svær), brune kartofler, rødkål, æbleskiver, ris-a-la-mande, danske julekager og meget meget mere! Og heldigvis elskede de allesammen det hele.

Vi var omkring 20 mennesker, så der var skam en del! Og de sidste gæster gik omkring kl.00:30 så man må da sige at det var en succes det hele, og at folk havde det sjovt! Alle var også super søde, og meget imponerede over al maden! Det var rigtig fedt at kunne have en dag i danmarks tegn, og dele noget af min kultur med amerikanerne! Så fedt!

3 kommentarer:

 1. Hej min skat
  Jeg er dybt imponeret over din indsats og ihærdighed med at få stablet hele dette arrangement på benene - helt alene derovre i "Kamerika" :)
  Jeg er bare så pavestolt over så godt du klarer dig og hvor super dedikeret du er i at give et godt indtryk af dig selv og hvor du kommer fra -lille Danmark :))
  Jeg har set dine 3 små videoer fra restauranten, hvor du hygger sammen med veninder og det er dejligt at se, at du har det dejligt :))
  Kan du bare lige have det helt fantastisk :)
  Knus fra din oversøde far :)

  SvarSlet