mandag den 16. januar 2012

Spørgerunde!

Jeg ved at der er en del kommende udvekslingsstudenter (outbounds), og folk der gerne vil være det en dag og bare generelt intressede der læser med på bloggen, så jeg tænkte at jeg ville lave en spørgerunde hvor alle med spørgsmål eller ting de måske undre sig over eller noget kan få svar! Jeg får stort set dagligt spørgsmål fra forskellige om alt muligt omkring udveksling osv. så tænkte det kunne være en god idé.

Når jeg har fået nok spørgsmål, vil jeg skrive alle spørgsmål og svar i et indlæg, så alle jer der er intressede kan få meget mere at vide, hvis i render rundt med spørgsmål etc.  - hvis der er rigtig mange spørgsmål laver jeg flere indlæg, og hvis interessen er der kan jeg også lave nogle flere spørgerunder med tiden:-)

Der er forskellige måder at i kan spørge mig på - den nemmeste er vel bare at skrive en kommentar til det her indlæg, ellers kan i finde mig på facebook : Emma Oline Skou og skriv en PM til mig omkring hvem i er osv. og den sidste er at i kan sende mig en mail til olinestreg@hotmail.com med jeres spørgsmål. Alle er velkommen til at spørge om hvad som helst, og husk der er absolut ingen dumme spørgsmål!

Og bare lige en hurtig reminder - STS High School Denmark holder informationsmøde IMORGEN TIRSDAG D.17 JANUAR i Kbh. I kan læse meget mere på deres facebookside "STS High School Danmark".

Spørg løs!

2 kommentarer:

 1. Hej, jeg skal selv derover næste år :-)
  tænkte på er folk godt til at komme over og snakke med en ( i starten hvor man er ny) ? :-) og var første skole dag slem ?

  SvarSlet
 2. Hej, skal selv til USA næste år og har lige nogle spørgsmål :D

  - Er det svært at få venner?
  - Hvor mange penge bruger man ca. hver måned?
  - Er det svært at passe ind hos familien og er de meget hjælpsomme omkring foreksempel skolen? det virker nemlig lidt kompliceret?

  Syntes det er rigtig fedt du laver sådan en spørgerunde ;)

  SvarSlet