lørdag den 4. februar 2012

MHS Pops Vocal Concert 2012

I torsdags var det dagen for den årlige pops koncert på Moorestown High! Vi havde øvede sangene hver dag i et par måneder og det gik da også rigtig godt! Pops koncerten er også kendt som "the spring concert" da den jo finder sted i starten af foråret. Det er den største koncert i året da der er hele 4 kor og 10 soloister involveret. Ud af de 4 for er 3 af dem de samme som til vinter koncerten. Enemble (freshmen), Concert Choir (sophmores, juniors og seniors) og så Madrigals som er et kor man skal til audition for at være en del af. Det sidste kor var WAMS (William Allen Middle Schools) 8. klasse kor som havde fået lov til at synge en af deres sange samt synge med på en af concert choirs sange. Dette betød også at Brynne (min hostsøster) og jeg sang til dem samme koncert siden hun går i 8. på WAMS - hvilket jo var rigtig hyggeligt! Ud over korene var der som sagt 10 soloister - altså 10 solonumre hvor der havde været omkring 40-50 til audition i december og de 10 bedste var så blevet valgt ud. Der var både grupper, duoer og soloer.

En anden forskel fra de andre koncerter i året er at Pops er en lidt mere livlig og glad koncert. Hvis i har set mit indlæg og videoer om/fra vinter koncerten kan i se at det er meget sådan prof. og drengene er i jakkesæt og pigerne i lange sorte kjoler og alle skal stå helt stille osv. I pops havde vi lærte "danse" til alle sangene og vi havde faverigt tøj på og kunne egentlig bare fyre den af men selvfølgelig samtidig være seriøse. Sangene er også mere moderne.

Jeg har desværre kun videoer af mit kors optrædener (Concert choir) men håber da i vil tage et lille kig, og evt. komme med en lille kommentar :)

1 kommentar: