fredag den 17. februar 2012

Vild valentine!

Så hvis du ikke har læst indlægget inden det her, ville det nok være en god idé så du kan få hele dagen med! Men hvert fald skete der en ting til på valentines dag, som jeg synes fortjener sit helt eget indlæg.

Så det hele startede med at jeg var til play practice (musical), som jeg jo er så tit, og så på et tidspunkt samler Mr. Harr os (instruktøren) inde i musiklokalet og fortæller at der om nogle få minutter ville kommet en speciel gæst der hed Steve. Og der vidste alle nærmest bare hvad der skulle ske! Steve er min musik/korlærers kæreste og ja ganske rigtig ville han fri til Ms. Conrad - og han ville bruge vores hjælp. Hele castet var helt oppe og kører da han kom, og vi kunne slet ikke vente med at komme igang! Vores "opgave" var at synge en lille del af en sang som Steve engang havde skrevet til Ms. Conrad's fødselsdag, så Steve kom og lærte os de forskellige stemmer osv. osv. Det skal lige nævnes selvfølgelig at Ms. Conrad havde ingen idé om hvad der foregik, selvom hun var lige inde ved siden af! Hun sad inde i auditoriummet og spillede klaver for dem som var med i de scener de øvede. Det var så ekstremt vigtigt at hun ikke gik ud derfra kan I nok forstå! Heldigvis blev hun siddende og så eller hørte derfor intet.

Den måde det hele ville ske på var at vi skulle gennemgå hele slutscenen, og så ville Mr. Harr så sige bagefter at vi skulle tage den en sidste gang, men så isteder for at Josh som spiller hovedrollen kom ud med sin guitar og sang, så ville Steve komme ud med sin guitar og synge, og så lidt efter ville vi (castet) komme ud og synge den sidste del .. tror egentlig ikke der er så meget mere at sige, da I egentlig bare kan se det hele på videoen herunder, da Steve sørgede for at det blev filmet! Det er noget af det vildeste og sødeste jeg nogensinde har set, prøvet osv. osv. og mit hjerte bankede sååå hurtigt!


1 kommentar:

  1. Ej, hvor er det bare sødt! Jeg sad mere gåsehud og et kæmpe smil :)

    SvarSlet