torsdag den 1. december 2011

Jersey Shore + Zoo!

I sidste weekend var jeg med min area. rep. og hendes søn en tur til "the jersey shore" og en lille zoo tæt på. Det var en rigtig hyggelig dag, med helt vildt fantastisk vejr! Det er så underligt at være i slutningen af november og så kunne gå med en tynd forårsjakke - og jeg bor endda rimelig nord på i forhold til så mange andre.

Men dagen startede med at Lisa (area. rep.) kom og hentede mig sammen med sin søn hvor vi derefter kørte en times tid til den lille zoo. Efter vi havde været der kørte vi videre til "the shore", men fordi det var off season kunne det ikke betale sig at tage til de store promenader da alt ville have lukket. Derfor tog vi bare ned til stranden, hvilket nu også var super smukt og hyggeligt! Der er godt nok noget af nogle huse! Bagefter kørte vi hjemad igen, men holdte ind og for at spise på en Diner i real american style! Dem er der suuuuuuuuper mange af i NJ!

Det var alt i alt en rigtig hyggelig og afslappende dag!

Og btw. bare lige en sjov lille detalje - NJ har som den eneste stat i USA folk til at fylde benzin på din bil, når du skal have benzin på. På den måde behøver man ikke gå ud af bilen, hvilket jo er ekstra smart hvis det er koldt og regner!

Her er lidt video og billede fra dagen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar